Xabarovskdagi eng katta qozonda Samarqand palovi pishirildi
- 11.06.2018 10:01
- 209
- Xorij
Barcha “Samarqand” restorani oshpazlari palovni qanday tayyorlanayotganini qiziqish bilan tomosha qildi, deb yozadi “Xabarovskiy kray segodnya” informatsion agentligi.
- Palovga 100 kg uruch, 100 kg sabzi, 20 litr yog‘, 65 kilogramm qo‘y va mol go‘shti solindi, deydi Butun jahon o‘zbek uyushmalari kongressi muvofiqlashtiruvchi kengashi raisi Rahim Islomov. – Biz 3 mingdan ortiq kishiga palov ulashdik.
Bosh oshpaz G‘ulomiddin Islomov yig‘ilganlarga Samarqand oshi nimasi bilan farq qilinishini tushuntirdi.
Ko‘rgazma-yarmarkada boshqa xalqlar taomlari ham mehmonlarga tortildi.